Om os


Prægel & Co A/S leverer løsninger til produktfremstilling i bageri- og konditorisektoren.

Med flere års erfaring inden for produktudvikling og produktfremstilling generelt er vi kompetente til at yde værdifuld rådgivning, når vores kunder står over for et nyt projekt.

Særligt er vores force, at vi kender til alle processerne, når et nyt projekt skal søsættes. Hvilket gør os til en fordelagtig samarbejdspartner, når et bageri eller konditori er på udkig efter en ny løsning.

Vores vision er at være den partner, vores kunder går til, når der er et behov for hjælp til et projekt eller problem, de gerne vil have løst.

Med vores professionelle baggrund fra branchen tilbyder vi vores kompetencer inden for produkter og udstyr til rationel og effektiv produktion.

Ved køb af vores udstyr får du derfor en kompetent rådgivning på både proces og udstyr samt kalkulation på investeringen.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.