Konditorudstyr og konditor-redskaber leveres

Er du på udkig efter professionelt konditorudstyr eller konditor-redskaber til din konditorafdeling eller konditorbutik, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Prægel & Co A/S har vi mange års erfaring i at levere professionelle løsninger til bageri- og konditorsektoren, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1989, og vi har dermed mere end 30 års erfaring med rådgivning og levering af professionelt udstyr til kunder i hele landet. Idet vores virksomhed selv er beliggende i Kvistgård, har vi særligt mange lokale kunder i områderne omkring Hillerød og Helsingør.

Vi sikrer vores kunder det nyeste konditorudstyr

Vi har selv en professionel baggrund som bager og levnedsmiddeltekniker, og vi har derfor en stor forståelse for, hvilke ønsker og krav man kan have til sit konditorudstyr og sine konditor-redskaber. Med vores unikke tilgang hertil sørger vi således altid for, at vores kunder får de bedste produkter ud fra deres behov.

Vi følger løbende med i udviklingen af nye redskaber og udstyr inden for konditorfaget, for at vi på den måde altid kan være med til at sikre os, at vores kunder får det nyeste konditorudstyr eksempelvis en dej-maskine og de nyeste redskaber.

Kontakt os for professionel rådgivning om konditor-redskaber og -udstyr

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af udstyr og redskaber inden for konditorfaget og bagerinventar.

Vi har altid et stort fokus på at matche vores kunders ønsker og behov med de bedst mulige produkter på markedet. Så hvis du ønsker en solid og troværdig samarbejdspartner, står vi klar til at hjælpe dig

Kontakt os hvis du vil vide mere om os
Hjem » Konditorudstyr