BAGERINVENTAR OG BAGERUDSTYR: BAGERIMASKINER OG ANDET UDSTYR LEVERES


Hos Prægel & Co A/S har vi siden 1989 leveret professionelle løsninger til bageri- og konditorsektoren. Vi har således mere end 30 års erfaring inden for levering af blandt andet professionelt bagerudstyr og bagerinventar til kunder i hele landet. Vores virksomhed er beliggende i Kvistgård, og vi leverer derfor særligt mange bagerimaskiner til bagerier i Helsingør, Hillerød og omegn.

VI SIKRER VORES KUNDER DE NYESTE BAGERIMASKINER

Vi har selv en professionel baggrund som levnedsmiddeltekniker og bager, og derfor har vi en unik tilgang til både bagerimaskiner, relevant udstyr og processer inden for sektoren.

Vi sørger konstant for at følge med i udviklingen af nye bagerimaskiner og processer, således at vores kunder hele tiden kan være opdaterede med det nyeste bagerudstyr. Du kan derfor med stor fordel vælge at lade os hjælpe dig med at finde det helt rette bagerudstyr og bagerinventar, der lever op til dine ønsker og behov.

FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING OMKRING BAGERUDSTYR OG BAGERINVENTAR

Vi lægger stor vægt på altid at matche vores kunders ønsker og behov til bagerudstyr og bagerinventar med de produkter, der er på markedet. Derfor kan du altid forvente dig en troværdig og solid samarbejdspartner, når du har brug for vores hjælp. Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være den rette for dig, står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den absolut bedste løsning inden for bagerimaskiner og bagerudstyr.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores mangeårige erfaring i form af rådgivning og vejledning, eller hvis du har brug for vores hjælp til at levere bagerimaskiner eller andet udstyr som et rullebord og inventar til din virksomhed.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.