Bagerinventar og bagerudstyr: Bagerimaskiner og andet udstyr leveres

Hos Prægel & Co A/S har vi siden 1989 leveret professionelle løsninger til bageri- og konditorsektoren. Vi har således mere end 30 års erfaring inden for levering af blandt andet professionelt bagerudstyr og bagerinventar til kunder i hele landet. Vores virksomhed er beliggende i Kvistgård, og vi leverer derfor særligt mange bagerimaskiner til bagerier i Helsingør, Hillerød og omegn.

Vi sikrer vores kunder de nyeste bagerimaskiner

Vi har selv en professionel baggrund som levnedsmiddeltekniker og bager, og derfor har vi en unik tilgang til både bagerimaskiner, relevant udstyr og processer inden for sektoren.

Vi sørger konstant for at følge med i udviklingen af nye bagerimaskiner og processer, således at vores kunder hele tiden kan være opdaterede med det nyeste bagerudstyr. Du kan derfor med stor fordel vælge at lade os hjælpe dig med at finde det helt rette bagerudstyr og bagerinventar, der lever op til dine ønsker og behov.

Få kompetent rådgivning omkring bagerudstyr og bagerinventar

Vi lægger stor vægt på altid at matche vores kunders ønsker og behov til bagerudstyr og bagerinventar med de produkter, der er på markedet. Derfor kan du altid forvente dig en troværdig og solid samarbejdspartner, når du har brug for vores hjælp. Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være den rette for dig, står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den absolut bedste løsning inden for bagerimaskiner og bagerudstyr.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores mangeårige erfaring i form af rådgivning og vejledning, eller hvis du har brug for vores hjælp til at levere bagerimaskiner eller andet udstyr som et rullebord og inventar til din virksomhed.

Kontakt os hvis du vil vide mere om os
Hjem » Bagerudstyr