DEJ-MASKINE TIL BAGERI- OG KONDITORSEKTOREN


Står du og mangler en ny og moderne dej-maskine til dit bageri, og leder du i den forbindelse efter en troværdig leverandør? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Prægel & Co A/S har vi siden 1989 leveret professionelt udstyr til bageri- og konditorsektoren, som vi også tilbyder kompetent rådgivning til.

Det betyder, at vi i dag har mere end 30 års erfaring inden for faget, og vi kan således sikre vores kunder de bedste produkter, der lever op til deres ønsker og krav. Vores firma er beliggende i Kvistgård, og vi har derfor særligt mange bager- og konditorkunder i Hillerød, Helsingør og omegn, men vi servicerer gerne virksomheder i hele Danmark, der har brug for vores ekspertise og erfaring.

KUNDETILPASSEDE OG SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

Det er væsentligt for os at være en troværdig leverandør og samarbejdspartner i forbindelse med levering af udstyr til sektoren. Vi ønsker altid at sikre vores kunder de bedst mulige løsninger, der lever op til alle deres ønsker og krav, og derfor tilbyder vi altid kundetilpassede og skræddersyede løsninger, hvad enten du skal bruge en enkelt dej-maskine eller fire ovne til dit bageri.

For at vi kan sikre de rette løsninger, sørger vi altid for at bruge tid på en grundig dialog omkring dine ønsker og behov, ligesom vi også stiller vores kompetencer til din rådighed i form af sparring, rådgivning og vejledning.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DEN HELT RIGTIGE DEJ-MASKINE

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til at finde den helt rigtige dej-maskine, der lever op til alle dine ønsker og krav.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.