Dej-maskine til bageri- og konditorsektoren

Står du og mangler en ny og moderne dej-maskine til dit bageri, og leder du i den forbindelse efter en troværdig leverandør? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Prægel & Co A/S har vi siden 1989 leveret professionelt udstyr til bageri- og konditorsektoren, som vi også tilbyder kompetent rådgivning til.

Det betyder, at vi i dag har mere end 30 års erfaring inden for faget, og vi kan således sikre vores kunder de bedste produkter, der lever op til deres ønsker og krav. Vores firma er beliggende i Kvistgård, og vi har derfor særligt mange bager- og konditorkunder i Hillerød, Helsingør og omegn, men vi servicerer gerne virksomheder i hele Danmark, der har brug for vores ekspertise og erfaring.

Kundetilpassede og skræddersyede løsninger til ethvert behov

Det er væsentligt for os at være en troværdig leverandør og samarbejdspartner i forbindelse med levering af udstyr til sektoren. Vi ønsker altid at sikre vores kunder de bedst mulige løsninger, der lever op til alle deres ønsker og krav, og derfor tilbyder vi altid kundetilpassede og skræddersyede løsninger, hvad enten du skal bruge en enkelt dej-maskine eller fire ovne til dit bageri.

For at vi kan sikre de rette løsninger, sørger vi altid for at bruge tid på en grundig dialog omkring dine ønsker og behov, ligesom vi også stiller vores kompetencer til din rådighed i form af sparring, rådgivning og vejledning.

Kontakt os og få hjælp til at finde den helt rigtige dej-maskine

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til at finde den helt rigtige dej-maskine, der lever op til alle dine ønsker og krav.

Kontakt os hvis du vil vide mere om os
Hjem » Dej-maskine