RULLEBORD TIL BAGERI OG ANDET LIGNENDE UDSTYR


Er du på udkig efter et nyt rullebord til bageri, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Prægel & Co A/S har vi specialiseret os i at rådgive om og levere professionelle løsninger til bageri- og konditorsektoren, og det kan være alle typer udstyr og produkter lige fra en dejmaskine til et rullebord til bageri.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1989, og vi har dermed mere end 30 års erfaring inden for vores fag. Med vores beliggenhed i Kvistgård servicerer vi blandt andet bagerier og konditorier i Helsingør, Hillerød og omegn, men vi servicerer også gerne kunder i resten af hele Danmark.

VI TILBYDER SKRÆDDERSYEDE OG KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Vi er en troværdig samarbejdspartner, når det kommer til udstyr til konditor- og bagerisektoren, og vi står klar til at hjælpe dig med lige netop den løsning, du står og mangler.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at matche vores kunders ønsker og behov med det udstyr, de står og mangler, og det gælder, uanset om der er tale om et enkelt rullebord til bageri, eller om der for eksempel er behov for tre store ovne til bageri.

Vi tilbyder altid kundetilpassede og skræddersyede løsninger, som tager udgangspunkt i professionel rådgivning og vejledning samt løbende sparring med vores kunder.

Det er altafgørende for os, at vores kunder får de rigtige løsninger, der lever op til deres ønsker og behov, og derfor er tæt dialog og kompetent rådgivning nøgleord, som vi altid arbejder ud fra.

SKAL DU BRUGE ET RULLEBORD TIL BAGERI ELLER ANDET UDSTYR? KONTAKT OS

Uanset om du skal bruge et rullebord til bageri, eller om du skal bruge noget helt andet udstyr, så står vi hos Prægel & Co A/S til din rådighed. Kontakt os allerede i dag for en indledende og uforpligtende dialog omkring dine ønsker og behov.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.