BAGERIOVN DER LEVER OP TIL DINE ØNSKER OG BEHOV


Er det blevet tid til at investere i en ny bageriovn, eller står du og mangler nogle ekstra ovne til bageri? Så står vi hos Prægel & Co A/S klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, der lever op til dine krav og behov.

Vi har siden 1989 leveret professionelt udstyr til både bagerier og konditorier, og vi har dermed over 30 års erfaring som en troværdig og solid leverandør. Samtidig lægger vi stor vægt på at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, således at vores kunder altid får den bedst mulige løsning, uanset om det er en ny bageriovn, der skal bruges, om det er en dejmaskine, eller om det er noget helt andet udstyr.

Vi holder selv til i Kvistgård, og vi servicerer derfor mange kunder i vores eget lokalområde samt i Hillerød, Helsingør og omegn, men vi har kunder i hele landet.

VI ER OGSÅ TIL RÅDIGHED EFTER IMPLEMENTERINGEN AF DIN NYE BAGERIOVN

En stor del af vores arbejde består af at matche vores kunders ønsker og behov til for eksempel en bageriovn med ovne eller raskeskab til et storkøkken, der lever op til de individuelle ønsker og behov. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at afdække særlige krav og ønsker til specifikationer, ligesom vi stiller vores mangeårige ekspertise til rådighed i form af kompetent rådgivning og vejledning.

Vores arbejde stopper dog ikke, selvom vi finder de helt rigtige ovne til bageri, der lever op til alle dine ønsker og krav. Vi ved, hvor vigtigt det er efterfølgende at sikre sig, at ovnene, og de øvrige maskiner vi leverer, altid er opdaterede og fungerer, som de skal, og derfor står vi selvfølgelig også til din rådighed, efter din nye bageriovn er blevet implementeret.

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT FINDE DE RETTE OVNE TIL BAGERI

Vi har mange års erfaring med at finde ovne til bageri, der lever op til kundens individuelle ønsker og behov, og vi står også gerne til din rådighed, så du kan få den helt rigtige bageriovn.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.