Raskeskab der sikrer en forkortet hævetid og en ensartet hævning

Hos Prægel & Co A/S ved vi, at det som bager er det utroligt vigtigt at have velfungerende raskeskab, således at man kan forkorte dejens hævetid og sikre en ensartet hævning. Det er altafgørende for at sikre et godt og ensartet resultat, som er utroligt vigtigt i bageri- og konditorsektoren.

Derfor er det en vigtig opgave for os at sikre, at vores kunder kan få et moderne raskeskab med den nyeste teknologi, der lever op til alle de individuelle ønsker og krav, som den enkelte virksomhed måtte have. Vi er en troværdig leverandør og samarbejdspartner, når det kommer til udstyr til bageri- og konditorsektoren, og derfor kan vi selvfølgelig også levere lige netop det raskeskab, som du står og mangler.

Landsdækkende service med over 30 års erfaring

Vores virksomhed har adresse i Kvistgård, og derfor hjælper vi særligt mange kunder i blandt andet Helsingør, Hillerød og omegn med at sikre den rette løsning, men vi servicerer også gerne kunder i resten af hele Danmark, som måtte have behov for vores hjælp.

Vi har drevet virksomhed siden 1989, og vi har dermed over 30 års erfaring som leverandør af bageri- og konditorudstyr. Derudover har vi selv en baggrund som bager og levnedsmiddeltekniker, og vi har således selv stor erfaring med brugen af det forskellige udstyr, ligesom vi kender alt til nødvendigheden af det særlige udstyr, der kan spille en afgørende rolle i forhold til produktionen.

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige raskeskab

Det er vores formål altid at sikre et korrekt match mellem vores kunders ønsker og behov, samt det produkt de står og mangler. Derfor tager vi os altid tid til en grundig og indledende dialog, så vi kender til dine ønsker og behov.

Har du brug for vores professionelle hjælp, er du således altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog.

Kontakt os hvis du vil vide mere om os
Hjem » Raskeskab