STORKØKKEN-UDSTYR OG STORKØKKEN-INVENTAR TIL ETHVERT BEHOV


Er du på udkig efter nyt storkøkken-udstyr eller storkøkken-inventar, så er du kommet til den helt rette leverandør. Hos Prægel & Co A/S har vi stor erfaring som leverandør af industrikøkken-inventar og -udstyr. Vores virksomhed har eksisteret siden 1989, og vi har dermed leveret professionelle løsninger til storkøkkener i løbet af mere end 30 år.

Vi holder selv til i Kvistgård, og vi bliver derfor ofte brugt som leverandør og sparringspartner af virksomheder i Hillerød, Helsingør og andre omkringliggende områder, men vi tilbyder vores services for kunder i hele Danmark.

DET NYESTE STORKØKKEN-UDSTYR OG STORKØKKEN-INVENTAR

Vi har selv en professionel baggrund som både bager og levnedsmiddeltekniker, og derfor har vi en stor viden om det forskellige udstyr, der typisk skal bruges i et storkøkken, ligesom vi ikke mindst forstår vigtigheden og nødvendigheden af altid at have det rette og mest effektive udstyr for at sikre en optimal produktion.

Vi følger derfor hele tiden med i udviklingen af udstyr, processer og inventar til storkøkkener, så vi på den måde altid kan sikre vores kunder det nyeste og mest opdaterede udvalg af produkter.

KONTAKT OS OG FÅ RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED INDUSTRIKØKKEN-INVENTAR

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores virksomhed eller produkter, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning i forbindelse med dit kommende industrikøkken-inventar. Hvis du leder efter en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, er vi et oplagt valg. Så er du altid garanteret storkøkken-udstyr og -inventar, der lever op til alle dine ønsker og krav.

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.