Storkøkken-udstyr og storkøkken-inventar til ethvert behov

Er du på udkig efter nyt storkøkken-udstyr eller storkøkken-inventar, så er du kommet til den helt rette leverandør. Hos Prægel & Co A/S har vi stor erfaring som leverandør af industrikøkken-inventar og -udstyr. Vores virksomhed har eksisteret siden 1989, og vi har dermed leveret professionelle løsninger til storkøkkener i løbet af mere end 30 år.

Vi holder selv til i Kvistgård, og vi bliver derfor ofte brugt som leverandør og sparringspartner af virksomheder i Hillerød, Helsingør og andre omkringliggende områder, men vi tilbyder vores services for kunder i hele Danmark.

Det nyeste storkøkken-udstyr og storkøkken-inventar

Vi har selv en professionel baggrund som både bager og levnedsmiddeltekniker, og derfor har vi en stor viden om det forskellige udstyr, der typisk skal bruges i et storkøkken, ligesom vi ikke mindst forstår vigtigheden og nødvendigheden af altid at have det rette og mest effektive udstyr for at sikre en optimal produktion.

Vi følger derfor hele tiden med i udviklingen af udstyr, processer og inventar til storkøkkener, så vi på den måde altid kan sikre vores kunder det nyeste og mest opdaterede udvalg af produkter.

Kontakt os og få rådgivning i forbindelse med industrikøkken-inventar

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores virksomhed eller produkter, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning i forbindelse med dit kommende industrikøkken-inventar. Hvis du leder efter en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, er vi et oplagt valg. Så er du altid garanteret storkøkken-udstyr og -inventar, der lever op til alle dine ønsker og krav.

Kontakt os hvis du vil vide mere om os
Hjem » Storkøkken