Depositorer2018-10-12T04:15:49+00:00

Depositorer

T5 Tempering Machine

MONO EPSILON

Fås i 2 modeller 400/450

Bordmodel, lille og kompakt

Kapacitet hopper 20 ell. 22,5 ltr

Kan lagre op til 96 programmer

Max. Produkthøjde 80 mm


Chokolade temperering fylder intet med Dübörs produkter

MONO OMEGA Touch

Fås i 2 modeller 400/450

Til soft dough produktion

Kapacitet hopper std. 20 ell. 22,5 ltr

Kan lagre op til 650 programmer

Max. produkthøjde 80 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

MONO OMEGA Plus

Fås i 3 modeller 400/450/580

Til soft dough produktion

Kan lagre op til 650 programmer

Max. produkthøjde 80 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

MONO OMEGA Plus With Wirecut

Fås i 2 modeller 400/450

Til soft & hard dough

Med wirecut

Kan lagre op til 650 programmer

Max. produkthøjde 80 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

MONO DELTA

Fås i 3 modeller 400/450/580

Til soft & hard dough

Med wirecut

Kan lagre op til 99 programmer

Max. produkthøjde 99 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

EPSILON Gears

Afhængig af produkt, forskellige gears


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

EPSILON Template

Afhængig af produkt, forskellige templates


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

EPSILON Nozzles

Afhængig af produkt, forskellige nozzles


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

EPSILON Hoppers

Hopper kapacitet 20 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Hoppers

Forskellige hopper typer, hard&soft dough


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Gears

Afhængig af produkt, forskellige gears


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Templates

Afhængig af produkt, forskellige templates


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Nozzles

Afhængig af produkt, forskellige nozzles


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Dies

Værktøj til hard dough produkter


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DELTA & OMEGA Wirecut Finger Frames

Afhængig produkt, forskellige finger frames

T5 Tempering Machine

Beltop UNO Depositor

Fås i 2 versioner, Beltop UNO 275/670

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Hopper kapacitet 25 ltr


Chokolade temperering fylder intet med Dübörs produkter

Beltop Depositor

Fås i 2 versioner, Beltop 275/670

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Hopper kapacitet 25 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Belvario Depositor

Fås i 3 versioner, Belvario 275/670/1340

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml & 5 til 1.340 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Hopper kapacitet 60 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Bellift Depositor

Fås i 3 versioner, Bellift 275/670/1340

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml & 5 til 1.340 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Højdejusterbar, pneumatisk

Hopper kapacitet 60 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Belcon Depositor

Fås i 3 versioner, Belcon 275/670/1340

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml & 5 til 1.340 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Højdejusterbar, manuel med drejerat

Hopper kapacitet 60 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Belgun Depositor

Fås i 3 versioner, Belgun 275/670

Deposit område 5 til 275 & 5 til 670 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Lav, ikke justerbar maskine

Hopper kapacitet 60 ltr


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Belmixing-bowl-lift 600 Depositor

Belmixing-bowl-lift 600

Deposit område 50 til 600 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Deposit direkte fra kedel

Højdejusterbar, pneumatisk


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Belmixing-bowl-lift 1050 Depositor

Belmixing-bowl-lift 1050

Deposit område 50 til 1050 ml

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Deposit direkte fra kedel

Højdejusterbar, pneumatisk


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Transfer Pump

Transfer pump

Kapacitet 10-65 ltr l/min (afhængig af produktviskositet)

Max. partikelstørrelse Ø 25 mm

Løfter fra kedel t.ex depositor

Højdejusterbar, pneumatisk