Pomati Chocolate Technology2018-12-04T12:46:21+00:00

pomati chocolate technology

Temperering af chokolade er en kunst i sig selv

Et af de vigtigste elementer når du arbejder med chokolade, er selvfølgelig chokoladetemperering! Med vores produkter fra italienske Pomati er du garanteret denne rette temperatur næste gang du skal producere chokolade. Alle maskinerne er let anvendelige og så fylder de næstet intet!

T5 Tempering Machine

T5 Tempering Machine

POMATI T5

Lille og kompakt

Kapacitet 5 kg


Chokolade temperering fylder intet med Dübörs produkter

T8 Tempering Machine

POMATI T8

Lille og kompakt

Kapacitet 9 kg

Fås med vibrationsbord


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

T10 Tempering Machine

POMATI T10

Kapacitet 13 kg

Fås med vibrationsbord


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

T20 Tempering Machine

POMATI T20

Kapacitet 24 kg

Fås med vibrationsbord og enrober bånd


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

T35 Tempering Machine

POMATI T35

Kapacitet 50 kg

Fås med vibrationsbord og enrober bånd


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Tank S150

POMATI S150

Smeltetank

Kapacitet 150 kg

Kan tilsluttes T35 direkte


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

CUBE Melter

CUBE chokoladefontæne

Kapacitet 5 kg


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

T8 ICE Melter

T8 Ice chokoladefontæne

Kapacitet 9 kg


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

DADO Melter

DADO chokoladesmelter

Kapacitet 1,8 kg


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

One Shot Depositor OSD Zero

One Shot Depositor OSD 0

Kapacitet op til 35 kg/timer


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

One Shot Depositor OSD-5

One Shot Depositor OSD-5

Kapacitet op til 70 kg/time


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

One Shot Depositor OSD-10

One Shot Depositor OSD-10

Kapacitet op til 140 kg/time


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Cooling Tunnel

Cooling tunnel

Bygget i stainless steel

Med indbygget kølesystem

Længde 4.000 – 12.000 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Cooling Tunnel PRO

Cooling Tunnel PRO industri

Bygget i stainless steel

Med indbygget kølesystem

Længde 4.000 – 12.000 mm


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Tunnel Verticale

Tunnel VERTICALE

Vertikalbygget køletunnel

Pladsbesparende med lille footprint


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Molds Tipper

Molds TIPPER

Tømning- og rengøring af forme


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Carousel For Hollow Bodies

Carrousel til æg

Til støbning af chokoladeæg

Home » Produkter » Chokolade » Pomati Chocolate Technology