Dübör Food Tech

CHOKO-TEMPERERING FRA DÜBÖR

01c6lille

Choko Therm 6
Download brochure her

– Tempereringskar til chokolade-, glasur og fondant.
– Leveres med GN-beholdere.
– Kan leveres med 1×6 ltr’s eller 2×3 ltr’s GN beholdere


c10

Choko Therm 10
Download brochure her

– Tempereringskar til chokolade-, glasur og fondant.
– Leveres med GN-beholdere.
– Kan leveres med 1×10 ltr’s eller 2×5 ltr’s GN beholdere


c20

Choko Therm 20
Download brochure her

– Tempereringskar til chokolade-, glasur og fondant.
– Leveres med GN-beholdere.
– Kan leveres med 1×10 ltr’s eller 2×5 ltr’s GN beholdere

Dedy

CHOKOLADEOVERTRÆKNINGSANLÆG FRA DEDY

01dedy220320singlemachines

Dedy enrobing 220’er / 320’er
Download brochure
– DEDY

– Maskinerne fås med 2 båndbredder 220 mm g 320 mm.
– Kapacitet imellem 20- og 30 kg chokolade, med varmeskuffer under øges kapaciten med h.h.v til 60 og 90 kg.


02dedy220medudlbsbnd

Dedy enrobing 220’er med fast transportør
Download brochure
– DEDY

– Med fastmonteret udløbstransportør.


03dedy320medudlbsbnd

Dedy enrobing 320’er med mobil tansportør
Download brochure
– DEDY

– Med mobil udløbstransportør styret via fotocelle, maskinen starter/stopper automatisk når der kommer produkter på transportøren.


04dedy_320medktunnel

Dedy enrobing 220’er / 320’er med køletunnel
Download brochure
– DEDY

– Separat tilkoblet køletunnel med luftstyret blæser og fordamper der sikrer maximal køleeffekt.
– Maskinen er i rustfrit stål, og toppen kan nemt afmonteres nfor enkel rengøring.