MIWE

MIWE GMBH FRA ARNSTEIN I TYSKLAND.

En af de førende leverandører af udstyr og teknologi inden for ovne, køl og frys.
At gøre livet lettere for bageren har været topprioriteten hos MIWE i mere end 80 år.

Dette gøres ved at levere state of the art produkter og professionel service, med det mål at øge væksten og kvaliteten hos kunden.

Core-business for MIWE er netop inden for varme- og kolde processer inden for bageribranchen, både håndværksmæssigt men også industrielt, og produktportefølgen er stor lige fra bake-off ovne til større industrielle anlæg.

MIWE har idag 6 datterselskaber samt 40 agenter worldwide, som sørger for den daglige kontakt.

læs mere om MIWE

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.