Fritsch

FRITSCH GMBH FRA MARKT EINERSHEIM I TYSKLAND

MARKEDSLEDENDE LEVERANDØR AF RULLEBORDE, SKÆREBORD, STØRRE ANLÆG.

Siden starten i 1926 har Fritsch været kendt i bagerikredse for at levere højtydende systemer og banebrydende nyskabelser til forarbejdning af dej og er i dag en af de mest innovative virksomheder i branchen.
En virksomhed der ikke blot siger, at de prioriterer kvalitet og innovation meget højt i deres produktudvalg – de gør det.
Fritsch er fortsat i familiens eje og ledes i dag af Klaus Fritsch.

læs mere om Fritsch

OM OS

PRÆGEL & CO A/S


Vores målsætning har altid været – og er fortsat – at optræde som en troværdig og solid samarbejdspartner, der tilbyder produktløsninger samt ide- & udviklingskoncepter.

Vi laver derfor altid kundetilpassede og specifikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sørger naturligvis også for løbende opdateringer i samarbejde med dig som kunde.

I forbindelse med større investeringer tilbyder vi, i samarbejde med vore leverandører, produktudviklingsseminarer for at sikre den optimale udnyttelse af udstyret.

DIN SIKKERHED

AAA sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

PRÆGEL & CO A/S

BØGESKOVVEJ 6
DK-3490 KVISTGAARD

Telefon: +45 70 20 44 33
Email: PRAEGEL@PRAEGEL.DK

CVR nr. 30 73 75 04


© Copyright – All rights reserved.