Tilbehør til Bageri

FORME & BAGEPLADER ANNELIESE

T5 Tempering Machine

Rugbrødsform Art.no 000903

6 stk. i et sæt / 2×3 rækker. Single form dim: 230*125*80 mm (B*H*L)


Chokolade temperering fylder intet med Dübörs produkter

Rugbrødsform Art.no 000830

5 stk. i et sæt /1×5 rækker Single form dim: 100*100*180 mm (B*H*L)


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Rugbrødsform Art.no 000934

6 stk. i et sæt / 2×3 rækker. Single form dim: 230*110*80 mm (B*H*L)


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Kantbakke Art.no 010495

Kantbakke Mål: 460*610*40 mm (B*H*L) Ombukket kant


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Slet Bageplade Art.no 000359

Slet bageplade: Mål: 460*610*2 mm (B*H*L)


Vores største og bedste chokolade tempererings produkt er Choko therm 20

Rugbrødsform Art.no 008473

6 stk. i et sæt / 2×3 rækker. Single form dim: 460*610*100 mm (B*H*L)


Perf. Bageplade Art.no 359


TILBEHØR TIL BAGERI

T5 Tempering Machine

Ringoplast

Download brochure

RINGO

Hævekurve i diverse størrelser


Chokolade temperering fylder intet med Dübörs produkter

Ringoplast

Download brochure

RINGO

Transportkasser i diverse størrelser, også lukkede kasser

Download katalog eller besøg deres hjemmeside agl-gmbh.de