Opslåning brød

Ondt i hænderne af at slå brød op?

Som bager er det umuligt at slå store mængder af brød og boller med op hænderne. Samtidig kan det være en endnu større udfordring at opdele dejen i lige store stykker!
Derfor tilbyder Prægel forskellige former for opslåningsmaskiner, som både er nemme at anvende og rengøre.
 

BRØDOPSLÅNINGSANLÆG

V100 afvejer

  • Vægtområde: 200 – 1.250 g
  • Kapacitet: 600 – 1.200 stk/time
  • Produkter: franskbrøds- og rugbrødsdeje
  • Dejtragt kan tiltes for let rengøring
  • Afskærminger er runde for at forhindre støv m.m på maskinen

Produktoversigt – læs mere

Brødopslåningsmaskine med runde kanter til franskbrød

IMPERATOR CT afvejer

  • Vægtområde: 150 – 2.900 g
  • Kapacitet: 600 – 1.500 stk/time
  • Produkter: franskbrøds- og rugbrødsdeje
  • Meget skånsom mod dejene, også deje med højt vandindhold
  • Dejtragt kan tiltes for let rengøring
  • Med CleanTec udformning for let adkomst ved rengøring af maskinen

Produktoversigt – læs mere

Brødopslåningsmaskine der kan gøre din hverdag nemmere

IMPERATOR rundvirker og langrullerafvejer

  • Kapacitet/
  • max. længde: 500 mm
  • max. længde rundvirkede: 250 mm
  • Produkter: franskbrøds- og rugbrødsdeje
  • Meget skånsom mod dejene, også deje med højt vandindhold
  • Stort produktspekter: rug-, franskbrød, baguetter, runde brød m.m

Produktoversigt – Læs mere

Brødopslåningsmaskine med afvejer gør dine brød og boller lige store