Brød- & småbrød

Head machine PANE international

PANE Hovedmaskine til firkantede-, runde-, trekant/ diamond shapes m.m

Vægtområde 25 -1.500 gram

Kapacitet op til 12.000 stk/time

Med Accurator vejeceller for nøjagtigere produktvægt

Til dej med op til 80% TA


Roll line PANE PUR

PANE PUR afvejer/ dejdeler

Vægtområde 25 – 1.500 gram (1-5 rækker)

Vægtområde 75 – 3.000 gram (1-2 rækker)

Kapacitet 800 kg dej/time

Med Accurator 2.0 vejeceller for nøjagtigere produktvægt

Til langtidsfermenterede deje/ højt TA


Roll line PANE KOMBI

PANE kombilinie til runde-/firkantede produkter

Vægtområde 25 – 200 g / 1-6 rækker

Kapacitet 6,000 – 9.000 stk/time


Dough dividing and moulding machine SOFT STAR

SOFT STAR hovedmaskine til runde produkter

Vægtområde 20 – 140 gram

Høj vægtnøjagtighed

Kapacitet 14.400 – 30.000 stk/time


Dough dividing and moulding machine SOFT STAR CTi

SOFT STAR CTi afvejer/ rundvirker høj kapacitet

Vægtområde 25 – 80 g (standard)

Vægtområde 15 – 180 g (Multi-Measuring Drum)

Kapacitet op til 36.000 stk/time


Roll line PRIMO

PRIMO afvejer/rundvirker kompakt

Vægtområde 28 – 110 gram

Til deje med op til TA 65%

Arbejdsbredde 800 mm/ 6 rækker

Til Hamburger/ hotdog/ Kaisersemler m.m


Roll line EVOLUTION

EVOLUTION afvejer/ rundvirker høj kapacitet

Vægtområde 25 -140 gram

Kapacitet 9.000 – 36.000 stk/time

Til deje med op til 65% TA

Dough dividing machine IMPERATOR CT II

IMPERATOR CT II afvejer til brød

Vægtområde 150 – 2.900 gram

Kapacitet 600 – 1.500 stk/time

Til deje med op til 75% TA


Round- and longmoulding machine SUPERBA

SUPERBA rund-/ langvirker til brød

Max. produktlængde 500 mm

Rundvirker længde: 2.500 mm


Bread line PANE PUR

PANE PUR brødlinje soft dough

Vægtområde 25 – 1.500 gram (1-5 rækker)

Vægtområde 75 – 3.000 gram (1-2 rækker)

Kapacitet 800 kg dej/time

Med Accurator 2.0 vejeceller for nøjagtigere produktvægt

Til langtidsfermenterede deje/ højt TA


Compact Bread LINE

COMPACT BREAD LINE brødlinie

Vægtområde 500 – 2.000 gram

Kapacitet 800 – 1.500 stk/time

Afvejer til produkter med højt vandindhold, langtidshævede eller rugbrødsdej

Rheon VX-212 fås i 2 modeler:

  • Rheon VX-212 400
  • Rheon VX-212 800

VX-212 afvejeren extruderer dejtæppet kontinuerligt uden brug af stempel eller skrue, dette giver meget skånsom behandling af dejene.

VX-212 afvejeren har “weighing cut system” der sikrer at dejemnerne fra start til slut har samme dejvægt.

VX-212 afvejeren kører med 1 eller 2 rækker for produktion af brød eller boller.

VX-212 afvejeren er enkel at betjene og sikrer ensartet produktion.

VX-212 afvejeren kan modulopbygges, med rundvirker, dekoration samt afsætning på plade.

Rheon VX-212 400 1-rækket 2-rækket
Kapacitet 400 kg/time
Output Dejbånd 130-150 mm 65 – 75 mm
Vægtområde 150 – 1.200 g 75 – 600 g
Stk/Time Ca. 1.200 stk/time Ca. 2.400 stk/time
Rheon VX-212 800 1-rækket 2-rækket
Kapacitet 800 kg/time
Output Dejbånd 130-150 mm 65 – 75 mm
Vægtområde 150 – 1.200 g 75 – 600 g
Stk/Time Ca. 1.800 stk/time Ca. 3.600 stk/time